Over ons

Welkom bij JP Fruit Packing Service

Wie zijn wij?

JP Fruit Packing Service ontvangt het in de opslag, verricht de gewenste werkzaamheden en zet het kant-en-klaar voor u gereed.

Sinds 2018 is JP Fruit Packing Service een zelfstandige organisatie, actief in de regio Zuid-Holland. Ons bedrijf heeft een breed scala aan ervaring in producten, diensten en functies die u van waarde kunnen zijn. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit; daar staan we graag bekend om. Uw partner in AGF moet betrouwbaar zijn, onze flexibiliteit is er.

Waarom kiezen voor ons?

Werken in de AGF Logistiek; aardappelen, groente en fruit. Om een product zo kwalitatief mogelijk voor de klant te krijgen, speelt logistiek dagelijks een belangrijke rol. De kwaliteit van het product staat daarbij altijd centraal in onze werkwijze.

Het team draagt een breed scala aan ervaring met zich mee en de opslag is afgestemd, geschikt en gekoeld. De heftruckchauffeurs zorgen voor de dagelijkse indeling en gunstige bereikbaarheid. Het magazijn kent meerdere temperatuurzones om op individueel product niveau in te delen. Hiermee zorgen we ervoor om de versheid en houdbaarheid zo kwalitatief mogelijk te waarborgen.

Kwaliteit en versheid

Altijd verse en gezonde producten ontvangen

Logistieke effici├źntie

Lagere transportkosten en minder risico op logistieke problemen

Specialisatie en kennis

Beter inspelen op marktdynamiek en concurrentievoordeel behalen

Maatwerk en flexibiliteit

Onder andere het aanpassen van leveringen aan specifieke eisen

Maak kennis met het team

Board of directors

JP Fruit Service Packing is sinds 2018 een echt familiebedrijf.

Lucero Angulo

CEO

Justo Pastor

Manager

Bryan Sanchez

Warehouse Manager

5+

Jaar ervaring

500+

Tevreden klanten

750+

Afgeronde projecten